Жителька Черкас перемогла в акції «Родинного Клубу» 31.12.2020

В останній день 2020 року «Родинний Клуб провів маркетингову акцію програми лояльності« Золотий Фонд». Удача встала на сторону жительки Черкас Шкарбан Віри Антонівни.

Не зраджуючи своїм традиціям, ми вирушили до славного міста Черкаси. Віра Антонівна сором’язливо зустріла нас, але зізналася, що радісні емоції в ній просто зашкалюють! Те саме відчули й ми, адже так приємно нагороджувати людей довгоочікуваними грошовими призами.

Відео вручення призу Переможцю

Шкарбан Віра Антонівна розповіла про своє життя, поділилася заповітною мрією. Завдяки грошовому призу від «Родинного Клубу» Віра Антонівна стала ближче до виконання мрії – купівлі дачі за містом! Із цим ми її щиро вітаємо! Жінка підписала необхідні документи і отримала в подарунок сертифікат.

Завдяки грошовому призу від «Родинного Клубу» Віра Антонівна стала ближче до виконання мрії

31 грудня 2020 року доля визначила Віру Антонівну, як переможницю. У вас є можливість подивитися, як все пройшло. Переконайтеся, що вибір переможця відбувається без стороннього втручання, із дотриманням норм чинного законодавства України.

Заходьте на YouTube-канал «Родинного Клубу», щоб подивитися визначення переможниці акції та вручення їй призу. Наступним переможцем можете стати саме ви!

Відео з визначення Переможця