Переможець маркетингової акції від “Родинного Клубу” — Харченко Андрій Андрійович з міста Суми

31 січня 2024 року було обрано головного переможця в маркетинговій акції програми лояльності “Золотий Фонд” від “Родинного Клубу”. Визначення переможця відбувалося відповідно до законодавства України в присутності нотаріуса та призової комісії!

Компанія “Родинний клуб” завжди ставить на перше місце прозорість та довіру до своїх акцій, тому  пропонуємо переглянути відео з визначенням переможця:

Харченко Андрій Андрійович з міста Суми став Головним переможцем маркетингової акції програми лояльності “Золотий Фонд” від “Родинного Клубу”.

Дізнавшись про свою перемогу, Харченко Андрій спершу не міг повірити власним вухам. Але відчувши радість і енергію перемоги, він миттєво зібрався і вирушив до Києва, у головний офіс компанії, щоб зустрітися з командою “Родинного Клубу”. Там він не лише підписав усі необхідні документи та отримав сертифікат Головного переможця Акції, а й відчув надзвичайно теплу та щиру атмосферу.

Поділившись своїми враженнями, Андрій Андрійович зазначив: “Я переконався, що хто йде до своєї цілі, той обов’язково отримує бажане. Я вважаю себе щасливчиком, який досяг своєї мети. Дякую Родинному клубу та всій його команді за підтримку. Гроші я витрачу на на моє здоров’я та на допомогу Збройним Силам України. І, звісно, я куплю подарунки моїй дружині, яка завжди була поруч зі мною”. 

Історія Харченка Андрія Андрійовича є прекрасним прикладом того, як наполегливість і віра у власні сили можуть привести до досягнення бажаної мети. 

Тож, варто пам’ятати, що кожен може стати переможцем.  Головне — брати участь в акціях, вірити у себе та йти до кінця. Бажаємо всім учасникам неймовірної удачі та здійснення всіх їхніх мрій!