29 Вересня 2023 року перемогу здобув Пантелеймонов Віктор Олександрович з міста Кривий Ріг!

29 вересня 2023 року виявився щасливим днем для Пантелеймонова Віктора Олександровича, жителя Кривого Рогу! Адже саме в цей день він став переможцем в маркетинговій акції програми лояльності “Золотий Фонд”.

Як саме він став переможцем?
Кожен клієнт, що замовив та сплатив замовлення товарів, та оплата за які надійшла в повному обсязі у період із 28.07.2023 року по 27.09.23 року включно, а також виконав умови, зазначені в розсилках – Пропозиціях, отримав унікальний номер. Шляхом витягання капсул із цифрами з лототрону був сформований виграшний номер. І цього разу виграшний номер належав Віктору Олександровичу! Відео з визначенням переможця ви можете переглянути на нашому YouTube-каналі:


Віктор Олександрович був настільки вражений перемогою, що вирішив відвідати наш головний офіс у Києві, щоб отримати приз особисто. Після підписання всіх необхідних документів і спілкування з представниками компанії, він отримав сертифікат переможця та поділився з нами, як планує використати свій грошовий приз:

“Я планую придбати особливий подарунок для дружини, яка завжди підтримувала мене у всіх моїх ідеях та бажаннях. Для мене важливо виразити вдячність за її безмежну підтримку. Крім цього, частина грошей буде витрачена на підтримання свого здоров’я, оскільки для мене здоров’я є найціннішим активом. І звісно ж, значну частину виграшу я планую віддати на підтримку наших військових. Перемога для мене понад усе”.

Беріть участь у наших акціях, щоб здійснювати свої мрії, покращувати рівень життя і стати частиною нашої спільноти переможців. Вірте у свою удачу і впевнено крокуйте до своїх цілей!