29 ГРУДНЯ 2023 РОКУ ПЕРЕМОГУ ЗДОБУЛА ШИНКАРУК ГАННА ВОЛОДИМИРІВНА З МІСТА ЗВЯГЕЛЬ

29 грудня 2023 року компанія “Родинний Клуб” з великим задоволенням провела визначення переможця додаткового призу “За швидку відповідь” в рамках маркетингової акції програми лояльності “Золотий Фонд”.

Процедура визначення власника грошового призу пройшла чесно та відповідно до законодавства України – переконайтеся, переглянувши відео:

Щасливим переможцем акції стала – Шинкарук Ганна Володимирівна з міста Звягель.

Ми зустрілися з Ганною в головному офісі компанії в Києві, де підписали всі необхідні документи, насолодилися чашкою кави, обговорили її враження та вручили сертифікат переможця.

“Я неймовірно щаслива і вдячна всій команді Родинного Клубу! Це надзвичайна підтримка у такі важкі часи, тепер я нарешті зможу зробити ремонт в будинку, купити подарунки близьким і звісно ж відправити гроші на ЗСУ. Ви змінюєте життя людей на краще” – поділилася з нами Ганна Володимирівна.

Історія Шинкарук Ганни – це тільки одна з тисяч успішних історій наших клієнтів. 

Не пропустіть свій шанс на перемогу! Приєднайтеся до програми лояльності “Золотий Фонд” у “Родинному Клубі”, і можливо, саме ви станете наступним щасливчиком, який отримає грошовий приз і зможе здійснити свою найзаповітнішу мрію.

Беріть участь в акціях, перемагайте та насолоджуйтесь кожним моментом з “Родинним Клубом”!