Новини

Переможець маркетингової акції від “Родинного Клубу” — Харченко Андрій Андрійович з міста Суми

31 січня 2024 року було обрано головного переможця в маркетинговій акції програми лояльності “Золотий Фонд” від “Родинного Клубу”. Визначення переможця відбувалося відповідно до законодавства України в присутності нотаріуса та призової комісії! Компанія “Родинний клуб” завжди ставить на перше місце прозорість та довіру до своїх акцій, тому  пропонуємо переглянути відео з визначенням переможця: Харченко Андрій Андрійович з міста Суми став Головним переможцем маркетингової акції програми лояльності “Золотий Фонд” від “Родинного Клубу”. Дізнавшись про свою перемогу, .

29 ГРУДНЯ 2023 РОКУ ПЕРЕМОГУ ЗДОБУЛА ШИНКАРУК ГАННА ВОЛОДИМИРІВНА З МІСТА ЗВЯГЕЛЬ

29 грудня 2023 року компанія “Родинний Клуб” з великим задоволенням провела визначення переможця додаткового призу “За швидку відповідь” в рамках маркетингової акції програми лояльності “Золотий Фонд”. Процедура визначення власника грошового призу пройшла чесно та відповідно до законодавства України – переконайтеся, переглянувши відео: Щасливим переможцем акції стала – Шинкарук Ганна Володимирівна з міста Звягель. Ми зустрілися з Ганною в головному офісі компанії в Києві, де підписали всі необхідні документи, насолодилися чашкою кави, обговорили її враження .

29 Вересня 2023 року перемогу здобув Пантелеймонов Віктор Олександрович з міста Кривий Ріг!

29 вересня 2023 року виявився щасливим днем для Пантелеймонова Віктора Олександровича, жителя Кривого Рогу! Адже саме в цей день він став переможцем в маркетинговій акції програми лояльності “Золотий Фонд”. Як саме він став переможцем? Кожен клієнт, що замовив та сплатив замовлення товарів, та оплата за які надійшла в повному обсязі у період із 28.07.2023 року по 27.09.23 року включно, а також виконав умови, зазначені в розсилках – Пропозиціях, отримав унікальний номер. Шляхом витягання капсул .

31 січня 2023 року перемогу здобула Наталія Володимирівна Квічка, м. Львів.

31 січня 2023 року за допомогою лототрона та капсул з номерами було визначено переможця маркетингової акції програми лояльності “Золотий Фонд” від “Родинного клубу”. Переможницею стала Наталія Володимирівна Квічка! Все це відбувалося під наглядом нотаріуса та членів незалежної комісії, що гарантує чесність та прозорість проведення акції. Компанія “Родинний клуб” завжди прагне забезпечити максимальну відкритість та довіру до своїх акцій, тому пропонуємо переглянути відео з визначенням переможця: Урочисте вручення призу відбулося у Львові, де Наталія Володимирівна .

30 листопада 2022 року перемогу здобула Джур Валентина Василівна з Одеської області.

30.11.2022 року «Родинний Клуб» провів чергове визначення переможця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». Переможцем акції стала Джур Валентина Василівна з Одеської області!