31 січня 2023 року перемогу здобула Наталія Володимирівна Квічка, м. Львів.

31 січня 2023 року за допомогою лототрона та капсул з номерами було визначено переможця маркетингової акції програми лояльності “Золотий Фонд” від “Родинного клубу”.

Переможницею стала Наталія Володимирівна Квічка! Все це відбувалося під наглядом нотаріуса та членів незалежної комісії, що гарантує чесність та прозорість проведення акції.

Компанія “Родинний клуб” завжди прагне забезпечити максимальну відкритість та довіру до своїх акцій, тому пропонуємо переглянути відео з визначенням переможця:

Урочисте вручення призу відбулося у Львові, де Наталія Володимирівна поділилася з нами своїми враженнями, підписала всі необхідні документи та отримала сертифікат переможця. Вона розповіла, як планує використати свій грошовий приз:


“Я збираюсь придбати подарунки для дітей, внуків та підтримати ЗСУ, які щодня захищають нашу країну від агресора.”


Ми відчуваємо гордість та велику радість від того, що Переможниця нашої акції виявилася щедрою та людяною. Такі приклади показують, що наша країна має дійсно великих людей, які завжди готові допомогти і підтримати своїх співвітчизників.

Чи мрієте ви також отримати грошовий приз, допомогти своїм близьким та країні? Не зволікайте, беріть участь в маркетинговій акції та перетворюйте свою мрію в реальність!