30 листопада 2022 року перемогу здобула Джур Валентина Василівна з Одеської області.

30.11.2022 року «Родинний Клуб» провів чергове визначення переможця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». Переможцем акції стала Джур Валентина Василівна з Одеської області!

Процедура визначення власника грошового призу відбулася чесно, відповідно до чинного законодавства України.

ВІДЕО З ВИЗНАЧЕННЯ!

Коли Валентина Василівна дізналась, що стала Головною переможницею, вона вирішила особисто приїхати на вручення Головного призу до Києва. Незважаючи на воєнний стан у країні, на небезпечність подорожей, пані Валентина точно знала, що ця перемога для неї означає, і захотіла висловити вдячність організаторам Акції і співробітникам «РОДИННОГО КЛУБУ».

Ця мудра жінка розповіла, що значну частину своєї грошової винагороди планує віддати на підтримку наших воїнів і зробити пожертву церкві. Крім того, пані Валентина поділилася, як тривалий час була вдячною клієнткою компанії.
«Я чудово розуміла, що шлях до винагороди не обмежиться одним замовленням, – зауважила Валентина Василівна. – Але я ні на мить не сумнівалася, що перемога в «РОДИННОМУ КЛУБІ» – це цілком реально. Я багато вивчала діяльність компанії. Для мене все було прозоро – і яким чином проходять акції, і як обираються переможці. Їхні історії успіху мене надихали на подальшу співпрацю з компанією. І ось я тут, у серці країни, можу відверто сказати всім, хто ще має сумніви: все можливо! Головне – це віра в себе і довіра до такої компанії, як «РОДИННИЙ КЛУБ».

Ця історія – ще одна дорогоцінна перлина в скарбничці «РОДИННОГО КЛУБУ». Компанія вірить у кожного зі своїх клієнтів, у те, що буде написано ще багато таких щасливих історій. І, можливо, наступною буде саме Ваша…