Жителька с.Прутівка перемогла в акції «Родинного Клубу» 26.02.2021р.

26 лютого 2021 року ТМ «Родинний Клуб» знову зібрала на урочистому заході членів незалежної комісії, нотаріуса та знімальну групу, щоб оголосити нового володаря грошового призу. Їм стала мешканка села Прутівка Івано-Франківської області Ориджук Галина Степанівна.

Ми із задоволенням вирушили за місцем призначення, щоб Галина Степанівна офіційно стала переможницею маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». Господиня будинку дуже зраділа нашому візиту з нагоди довгоочікуваної перемоги.

Відео вручення призу Переможцю

Галина Степанівна розповіла, що купує товари «Родинного Клубу» вже майже рік. Побутова хімія та засоби по догляду за шкірою стали для жінки справжніми помічниками. Ми завжди раді бачити, що продукція «Родинного Клубу» робить життя клієнтів кращим. Завдяки придбанню наших засобів Галина Степанівна придбала дещо більше – можливість порадувати себе і внучок приємними подарунками. Крім того, переможниця хоче на виграні гроші вдосконалити будинок і земельну ділянку.

Ориджук Галина Степанівна підписала необхідні документи і стала офіційною переможницею. У вас є можливість побачити, як саме доля вибрала її для вручення призу 26 лютого 2021 року. Для цього переходьте на YouTube-канал «Родинного Клубу» або дивіться відео нижче. Процедура проходила як завжди за участю нотаріуса і згідно з норм чинного законодавства України.

Наступним щасливим володарем грошової нагороди можете стати ви! Головне – дотримуватися умов маркетингової акції, вірити в себе і залишатися на хвилі позитиву!

Відео. Визначення переможця