«Родинний клуб» подарував гроші мешканці Білгород-Дністровського 30.10.2020

Новою переможницею маркетингової акції від «Родинного Клубу» стала Тучинська Надія Акимівна з Одеської області, Білгород-Дністровський. Жінка поділилася з «Родинним Клубом», що вже 51 рік заміжня та має двох прекрасних доньок. Усе життя вона тяжко працювала у медичній сфері, тож виграш став для неї справжнім дивом. Після спілкування, за звичною традицією, переможниця та представник компанії перейшли до ознайомлення з документами та їхнього підписання.

Тучинська Надія Акимівна офіційно стала Головною переможницею маркетингової акціїї, про що свідчать підписані документи.

Відео визначення Переможця

На питання, що Надія Акимівна відчула, коли дізналася про свою перемогу, жінка скромно відповіла: «Я відчула неймовірне полегшення, адже в наш час вижити лише на пенсію практично неможливо».

Що ж, команда «Родинного Клубу» вкотре повторює своїм глядачам: ми вважаємо своїм обов’язком допомагати людям здійснювати свої бажання, які дуже довго чекають на те, аби стати реальністю. Причиною цьому є, перш за все, фінансові проблеми, тож «Золотий Фонд» має на меті змінити цю плачевну ситуацію. Хочете переконатися в чесності акцій і ви? Не гайте часу та скоріше беріть участь у наших акціях. Наша команда вже вирушає до вас! 

Визначення переможця відбулося 30 жовтня 2020 року.

Відео вручення призу Переможцю

Бажаємо Вам успіху та наснаги на подальші перемоги!