Житель Запоріжжя здобув перемогу в акції «Родинного Клубу» 30.06.2021р.

Середина літа запам’яталася команді «Родинного Клубу» поїздкою на батьківщину українських козаків – в Запоріжжя. Саме там проживає наш новий яскравий цілеспрямований переможець Сінєпольський Ігор Анатолійович. Ми дізналися про його перемогу в ході проведення акції 30 червня 2021 року.

Відео визначення переможця

Ігор Анатолійович в минулому офіцер, а сьогодні – активний спонсор української армії. Чоловік збирає гроші, щоб якомога частіше допомагати військовим у госпіталях. Він поділився з нами, що якраз напередодні виграшу в акції він подарував одному госпіталю 20 тис. гривень. Перемога зробила чоловіка надзвичайно радісним, адже тепер він зможе врятувати ще більше життів!

Поле нашої зустрічі Сінєпольський Ігор Анатолійович офіційно став Головним переможцем маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд», що підтверджують підписані ним документи. На пам’ять чоловік отримав від «Родинного Клубу» спеціальний сертифікат.

«Щоб перемогти, повинна бути впевненість, що ви працюєте з чесною компанією», – сказав Ігор Анатолійович. Ми з ним повністю згодні! Дорогі друзі, приймайте участь в акціях «Родинного Клубу», і нехай перемога в наступний раз стане вашою!

Відео вручення приза Переможцю