29 липня 2022 року перемогу здобула Романюк Сільвія Василівна з міста Чернівці.

У ці непрості для країни часи, коли йде затята війна з рашистськими окупантами, компанія «Родинний Клуб» продовжує працювати, проводити нагородження переможців і вручати їм великі грошові призи.

29 липня 2022 року перемогу здобула Романюк Сільвія Василівна з міста Чернівці:

Відео з визначення

Невдовзі після сповіщення про перемогу уповноважені представники компанії «Родинного Клубу» вирушили до мальовничого міста Чернівці, щоб особисто привітати, вручити призначену винагороду Сільвії Василівні та поспілкуватися з нею.

Було дуже цікаво дізнатися історію успіху Головної переможниці з перших уст, її емоції тієї щасливої миті, коли їй повідомили про перемогу, та довідатися про плани на майбутнє. Сільвія Василівна з радістю поділилася своїми подальшими планами і враженнями:

«Я зовсім нещодавно з компанією «Родинний Клуб», проте вже можу відмітити якість товару та різноманітність продукції, хоча, зазвичай замовляю тільки товари для дому: миючі засоби, побутову хімію, вони завжди в пригоді! Тому, можу з упевненістю сказати, що мій шлях до перемоги був досить легким. Адже, я замовляла необхідні товари, ще й виграла грошовий приз. Але, одержані гроші зараз є дуже доречними, і я вже знаю, на що їх витрачу. Перш за все – на підтримку української армії та церкви, яку я відвідаю, а також на приємні подарунки своїм рідним та близьким.»

Саме заради таких незабутніх моментів у житті багатьох людей «Родинний Клуб» продовжує організовувати маркетингові акції вже багато років поспіль.

Вірте в себе, як це зробила Романюк Сільвія Василівна, беріть участь у маркетингових акціях від «Родинного Клубу» – і Ви обов’язково переможете й отримаєте свій грошовий Приз!