«Родинний Клуб» особисто привітав нового переможця маркетингової акції 30 09 2019

30 вересня 2019 року стало найщасливішим днем у житті для Драган Надії Дмитрівни, адже саме тоді доля вирішила зробити її Головною переможницею маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд». А як ретельно та відповідально ми поставилися до визначення нового переможця та, власне, як усе відбувалося, ви зможете переглянути за посиланням:

Жителька міста Мала Виска, що на Кіровоградщині, одразу не могла повірити у свою фортуну, аж поки ми не вирушили на Батьківщину Надії Дмитрівни. Ми дуже хотіли особисто привітати її з такою важливою подією, висловити свої найщиріші побажання та сердечно порадіти за жінку.

Підписавши всі необхідні папери та вручивши Драган Надії Дмитрівні подарунковий сертифікат, ми вирішили дізнатися, чи очікувала вона, що стане переможницею. Ось, яку відповідь ми отримали: «Звісно, я дуже прагнула цього й робила все для того, щоб саме я отримала цю перемогу. «Родинний Клуб» завжди викликав і буде викликати в мене тільки теплі спогади та яскраві емоції, адже саме ця компанія допомогла мені здійснити мрію! Щиро вам дякую!».

Такий незабутній досвід учасників маркетингових акцій від «Золотого Фонду» вкотре доводить, що перемогти можливо, якщо дуже прагнути цього! Реєструйтеся, ставайте учасниками акцій, і нехай саме ваше ім’я пролунає під час наступного визначення переможців!