У новій акції «Родинного клубу» 31.01.2022 перемогла жителька Києва.

31.01.2022 року, ми зібралися у святковій студії, аби дізнатися, хто ж стане наступним власником головного грошового призу маркетингової акції програми лояльності «Золотий фонд» від “Родинного Клубу”.

Процедура визначення переможця відбулась відповідно до норм чинного законодавства України, за участі незалежної комісії, а також нотаріуса – Бондаренко Галини Олександрівни.

Виграшний номер був сформований шляхом діставання капсул із цифрами з лототрону. Тож ім’я нового щасливчика – Курило Валентина Макарівна.

Визначення Переможця (відео)

Згодом команда «Родинного клубу» зустрілася із переможницею маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» за 31.01.2022 року для того, щоб поспілкуватись, підписати всі необхідні папери для передачі Головного грошового призу та вручити Валентині Макарівні офіційний Сертифікат, який засвідчує її перемогу.

Як і всі наші попередні призери, Валентина Макарівна планує й надалі брати участь в акціях від «Родинного клубу», адже на власному досвіді переконалася, що перемогти й отримати величезний грошовий приз – реально!

Вручення призу (відео)

Любі глядачі, не бійтеся ризикувати – беріть участь у наших маркетингових акціях, та нехай ваше життя зміниться на краще!