Житель м. Лисичанськ переміг в акції «Родинного Клубу» 30.04.2021р.

«Спочатку я не вірив, адже це здавалося просто грою. Проте зрештою виявилося, що це все правда. Я досі не вірю, що це сталося зі мною. Щоб виграти, потрібно вірити в себе. Не засмучуватися, не зупинятися, якщо не вийшло з першого разу. Так сталося і в мене. Я просто продовжував, вірив у себе, і все вийшло», –
новий переможець маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» Гвоздков Валентин Миколайович, м. Лисичанськ.

Відео вручення призу

Чоловік розповів нашій команді, що йому дуже подобається продукція, яку він замовляє, а перемога в акції для нього стала надзвичайно приємним сюрпризом. Виграні гроші Валентин Миколайович витратить на родину, яка його підтримувала та завжди в нього вірила. 36 років чоловік пропрацював на шахті, не бачив своїх рідних протягом довгого часу та кожного дня ризикував життям. Страшно думати, що ти можеш не повернутися після чергового робочого дня, проте, як бачимо, Валентин Миколайович віддав цій професії 36 років і зараз насолоджується життям на пенсії.

Гвоздков Валентин Миколайович офіційно став Головним переможцем маркетингової акціїї «Золотий Фонд», про що свідчать підписані документи.

Команда «Родинного Клубу» нагадує: кожен охочий може взяти участь у маркетинговій акції та змінити своє життя. Для цього потрібно робити замовлення та вірити в себе. На цьому, до речі, не раз наголосив наш новий переможець: коли ти віриш у себе, навіть жити простіше! Сподіваємось, що знайомство з нами допомогло чоловіку ще більше повірити в дива та в те, що гроші можна отримати не лише за тяжку фізичну працю, але й як щедрий подарунок за свої старання! Хочете так само? Не баріться та беріть участь!

Відео визнчення Переможця

Визначення переможця відбулося 30.04.2021р. Переглянути його можна за посиланням: